Contact

Amenk Amusement is ooit begonnen met een liefde voor oude jukeboxes. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring in het repareren en restaureren van deze prachtige machines.

Hebt u een jukebox en wilt u deze laten restaureren? Wij willen u daar graag mee van dienst zijn. Uiteraard bespreken we vooraf duidelijk wat de mogelijke kosten zullen worden en mochten die onverwachts toch hoger uitvallen (bijvoorbeeld doordat onderdelen moeten vervangen), dan nemen we eerst contact met u op om dit af te stemmen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij doen alles voor tevreden klanten. U mag ons dus ook altijd bellen of e-mailen met vragen.

Ook voor reparatie van videokasten, monitors, redemption machines, racers en andere arcade amusement bent u bij ons aan het juiste adres!

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u onder het genot van een kopje koffie, thee of chocomel al ons machines en andere artikelen kunt komen bewonderen. Graag wel even bellen van te voren om een afspraak in te plannen.

Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. U kunt ons bereiken op:

roweami@chello.nl
06 – 50 65 04 65 (van 08.00 tot 22.00 uur)

Graag tot ziens!

Henk